24/02/2023 24/02/2023 Η εν Γεωργία Ορθόδοξη Εκκλησία υπέγραψε χθες μνημόνιο συνεργασίας με το Καρδιολογικού Κέντρου Επείγουσας Ανάγκης Chafidze (Χαφίδτζε), το οποίο θα παρέχει δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε κληρικούς και μέλη της οικογένειάς τους. Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της κλινικής, κ. Revaz Jorbenadze, το Καρδιολογικό Κέντρο, το οποίο ιδρύθηκε το 1994, “διενεργεί και δωρεάν εξετάσεις για κοινωνικά...
24 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:36

Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις για τους κληρικούς της Γεωργίας

Διαδώστε:
Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις για τους κληρικούς της Γεωργίας

Η εν Γεωργία Ορθόδοξη Εκκλησία υπέγραψε χθες μνημόνιο συνεργασίας με το Καρδιολογικού Κέντρου Επείγουσας Ανάγκης Chafidze (Χαφίδτζε), το οποίο θα παρέχει δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε κληρικούς και μέλη της οικογένειάς τους.

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της κλινικής, κ. Revaz Jorbenadze, το Καρδιολογικό Κέντρο, το οποίο ιδρύθηκε το 1994, “διενεργεί και δωρεάν εξετάσεις για κοινωνικά ευάλωτους ανθρώπους, δασκάλους, βετεράνους  σε προγραμματισμένες ημέρες”.

Ο Γραμματέας του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία, διάκονος Μιχαήλ Μποτκόβελ ευχαρίστησε τη διεύθυνση της κλινικής για τη συνεργασία, και τους ευχήθηκε περαιτέρω επιτυχία.

Το συγκεκριμένο Κέντρο αποτελεί την πρώτη κλινική επεμβατικής καρδιολογίας στη Γεωργία, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και και τη μεθοδολογία του Πανεπιστημίου του Φράιμπουργκ και της Γερμανικής Καρδιολογικής Κλινικής – Bad Krozingen Heart Center (BKHC).

Το Κέντρο συμβάλλει και στην αποκατάσταση και πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων