12/08/2022 12/08/2022 Mε την ευλογία του Καθολικού Πατριάρχη πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλία, ο Επίσκοπος Τσάλκας κ. Γκριγκόλ καθαγίασε χθες, 11 Αυγούστου τον νεόδμητο ναό του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού στο 10ο Σωφρονιστικό Κατάστημα της χώρας. Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα Στα εγκαίνια του ναού παρέστησαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Rati Bregadze, ο επικεφαλής της Ειδικής Σωφρονιστικής Υπηρεσίας Nika Tshvarashvili, ο...
12 Αυγούστου, 2022 - 9:24
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 9:32

Εγκαίνια ναού σε Φυλακές της Τσάλκας παρουσία του Γεωργιανού Υπουργού Δικαιοσύνης

Διαδώστε:
Εγκαίνια ναού σε Φυλακές της Τσάλκας παρουσία του Γεωργιανού Υπουργού Δικαιοσύνης

Mε την ευλογία του Καθολικού Πατριάρχη πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλία, ο Επίσκοπος Τσάλκας κ. Γκριγκόλ καθαγίασε χθες, 11 Αυγούστου τον νεόδμητο ναό του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού στο 10ο Σωφρονιστικό Κατάστημα της χώρας.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Στα εγκαίνια του ναού παρέστησαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Rati Bregadze, ο επικεφαλής της Ειδικής Σωφρονιστικής Υπηρεσίας Nika Tshvarashvili, ο Επίσκοπος Μαρνεούλι και Χουτζάμπι Γιωργή, κληρικοί και μοναχές.

Ο Επίσκοπος μετέφερε και το μήνυμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Γεωργίας, το οποίο είχε ως εξής:

Καλωσορίζω θερμά όσους βρίσκονται στο δέκατο σωφρονιστικό ίδρυμα και σας συγχαίρω για την ανέγερση του ναού του Κυρίου, που φέρει το όνομα του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού, για τον οποίο ναό ευχηθήκατε, πέρυσι, να γίνει. Σήμερα η εκκλησία είναι ήδη έτοιμη για την πρώτη λειτουργία της, ενώ εδώ θα τελείται και το μυστήριο της εξομολόγησης, της μετάνοιας και της κάθαρσης. Όλα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα την αποφασιστικότητά σας και την αγάπη σας στον Θεό.

Είθε ο Κύριος να ευλογεί το έργο όλων αυτών που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του έργου.

Ο Θεός να ευλογεί και να χαρίζει υγεία σε καθέναν από εσάς, κατάδικους, διοίκηση και υπηρεσιακό προσωπικό των φυλακών.

Είθε ο Θεός να ευλογεί την ηγεσία των σωφρονιστικών ιδρυμάτων και να κατευθύνει τη ζωή τους και τους έγκλειστους στον δρόμο του Θεού.

Ο πάσης Γεωργίας

Καθολικός-Πατριάρχης

Ηλίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων