20/09/2021 20/09/2021 Την εκδημία του Μητροπολίτη Νεκρέσι Σεργίου ανήγγειλε το Πατριαρχείο Γεωργίας. Σύμφωνα με το 1tv.ge σύμφωνα με πηγές από την Υπηρεσία Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου, η υγεία του μακαριστού Ιεράρχη είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα καθώς είχε ασθενήσει από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να εισαχθεί στο νοσοκομείο όπου και τελικά κατέληξε την Κυριακή...
20 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2021 - 11:50

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Νεκρέσι Σέργιος

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Νεκρέσι Σέργιος

Την εκδημία του Μητροπολίτη Νεκρέσι Σεργίου ανήγγειλε το Πατριαρχείο Γεωργίας.

Σύμφωνα με το 1tv.ge σύμφωνα με πηγές από την Υπηρεσία Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου, η υγεία του μακαριστού Ιεράρχη είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα καθώς είχε ασθενήσει από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να εισαχθεί στο νοσοκομείο όπου και τελικά κατέληξε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

“Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του Μητροπολίτη Σεργίου. Θα προσευχηθούμε για την ανάπαυση της ψυχής του, ώστε ο Κύριος να τον αναπαύσει μετά των δικαίων”, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων