14/07/2023 15/07/2023 Με μια λακωνική δήλωση ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου Γεωργίας, Πρωτοπρεβύτερος Ανδρέας Τζαγμάϊτζε σχολίασε τη διάδοση ψευδών πληροφοριών αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Μακαριώτατου Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’. «Οι εικασίες για την κατάσταση της υγείας ενός ανθρώπου, η δημιουργία σκανδάλου και η προσέλκυση προσοχής, καθώς και η παραπλάνηση του...
14 Ιουλίου, 2023 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2023 - 3:42

Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Γεωργίας σχολιάζει τις «πληροφορίες» για την υγεία του Πατριάρχη Ηλία

Διαδώστε:
Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Γεωργίας σχολιάζει τις «πληροφορίες» για την υγεία του Πατριάρχη Ηλία

Με μια λακωνική δήλωση ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου Γεωργίας, Πρωτοπρεβύτερος Ανδρέας Τζαγμάϊτζε σχολίασε τη διάδοση ψευδών πληροφοριών αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Μακαριώτατου Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’.

«Οι εικασίες για την κατάσταση της υγείας ενός ανθρώπου, η δημιουργία σκανδάλου και η προσέλκυση προσοχής, καθώς και η παραπλάνηση του κοινού με “πηγές”, έχουν δυστυχώς γίνει μόνιμη δραστηριότητα. Είναι κρίμα που οι ψευδείς πληροφορίες για τον Πατριάρχη γίνονται συχνό ρεπορτάζ σε κάθε εορτή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων