03/10/2020 03/10/2020 Ξεκίνησε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 στην Πατριαρχική Πνευματική Ακαδημία και Ιεροσπουδαστήριο Τιφλίδας στην Γεωργία. Εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάστασης στην χώρα, η εκπαίδευση κατά την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους πραγματοποιείται εξ αποστάσεως. Η Ακαδημία προετοιμάστηκε κατάλληλα το προηγούμενο χρονικό διάστημα σχετικά με την επιλογή της εκπαιδευτικής πλατφόρμας μέσω της...
03 Οκτωβρίου, 2020 - 20:10

Εξ αποστάσεως η εκπαίδευση στην Πατριαρχική Ακαδημία Τιφλίδας

Διαδώστε:
Εξ αποστάσεως η εκπαίδευση στην Πατριαρχική Ακαδημία Τιφλίδας

Ξεκίνησε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 στην Πατριαρχική Πνευματική Ακαδημία και Ιεροσπουδαστήριο Τιφλίδας στην Γεωργία. Εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάστασης στην χώρα, η εκπαίδευση κατά την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους πραγματοποιείται εξ αποστάσεως.

Η Ακαδημία προετοιμάστηκε κατάλληλα το προηγούμενο χρονικό διάστημα σχετικά με την επιλογή της εκπαιδευτικής πλατφόρμας μέσω της οποίας κατέστη δυνατή η πραγματοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Επιπλέον, το διδακτικό προσωπικό εκπαιδεύτηκε με σκοπό την αποτελεσματική χρήση της πλατφόρμας σε συνδυασμό με αυτού του είδους μεθόδου εκπαίδευσης.

Η Ακαδημία εξέφρασε την ελπίδα ότι με τις κατάλληλες προσπάθειες, το επίπεδο αυτής της μεθόδου διδασκαλίας να είναι το ίδιο υψηλό όσο είναι και το επίπεδο της παραδοσιακής διδασκαλίας.

Να σημειωθεί ότι ο αγιασμός για την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους είναι προγραμματισμένος να τελεστεί την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τιφλίδας.

 

 

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων