06/01/2021 06/01/2021 “Έχω διακονήσει όλα αυτά τα χρόνια με αφοσίωση και εξακολουθώ να υπηρετώ τον Κύριο μας και την πατρίδα” τονίζει σε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον λαό της Γεωργίας ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας με αφορμή τις ευχές που δέχθηκε για την συμπλήρωση των 88 χρόνων ζωής. “Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, τόσο για τις θερμές ευχές σας...
06 Ιανουαρίου, 2021 - 9:40

“Εξακολουθώ να διακονώ με αφοσίωση τον Κύριο”

Διαδώστε:
“Εξακολουθώ να διακονώ με αφοσίωση τον Κύριο”

“Έχω διακονήσει όλα αυτά τα χρόνια με αφοσίωση και εξακολουθώ να υπηρετώ τον Κύριο μας και την πατρίδα” τονίζει σε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον λαό της Γεωργίας ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας με αφορμή τις ευχές που δέχθηκε για την συμπλήρωση των 88 χρόνων ζωής.

“Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, τόσο για τις θερμές ευχές σας όσο και για το ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε στο πρόσωπό μου. Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας χαρίζει υγεία”, ευχήθηκε.

Στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Γεωργίας ευχές έστειλε και ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. “Ο Κύριος μας να σας ενδυναμώνει και να σας χαρίσει πολλά έτη διακονίας”, ανέφερε μεταξύ άλλων στην Επιστολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων