18/08/2022 18/08/2022 Στο πλαίσιο της ενεργού συνεργασίας μεταξύ του Πατριαρχείου Γεωργίας και του Υπουργείου Άμυνας της Γεωργίας, πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα και γόνιμη συνάντηση. Συγκεκριμένα, στις 16 Αυγούστου 2022, οι υποψήφιοι της Σχολής Εκπαίδευσης Αξιωματικών της Εθνικής Ακαδημίας Άμυνας επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Γεωργίας και γνώρισαν τις δομές του. Τους νέους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς συνόδευε ο στρατιωτικός ιερέας, πρωτοπρεσβύτερος π. Δαβίδ Κασράτζε....
18 Αυγούστου, 2022 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2022 - 19:16

Επίσκεψη της Σχολής Αξιωματικών του Υπουργείου Άμυνας της Γεωργίας στο Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Σχολής Αξιωματικών του Υπουργείου Άμυνας της Γεωργίας στο Πατριαρχείο

Στο πλαίσιο της ενεργού συνεργασίας μεταξύ του Πατριαρχείου Γεωργίας και του Υπουργείου Άμυνας της Γεωργίας, πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα και γόνιμη συνάντηση. Συγκεκριμένα, στις 16 Αυγούστου 2022, οι υποψήφιοι της Σχολής Εκπαίδευσης Αξιωματικών της Εθνικής Ακαδημίας Άμυνας επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Γεωργίας και γνώρισαν τις δομές του. Τους νέους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς συνόδευε ο στρατιωτικός ιερέας, πρωτοπρεσβύτερος π. Δαβίδ Κασράτζε.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν από το προσωπικό της υπηρεσίας δημοσίων σχέσεων του Πατριαρχείου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ζεστή ατμόσφαιρα και οι κληρικοί του Πατριαρχείου μίλησαν στους επισκέπτες για το Πατριαρχείο ως θεσμό, οργάνωση και τη δομή, εστιάζοντας στο σύστημα υπηρεσίας δημοσίων σχέσεων και τις ιδιαιτερότητες του έργου αναφορικά με την παροχή ορθής ενημέρωσης στο κοινό για σημαντικά ή διφορούμενα ζητήματα κ. λπ.

Στο τέλος της συνάντησης οι εκπρόσωποι της υπηρεσίας ευχαρίστησαν τους νέους για την επίσκεψη και σχεδίασαν την επόμενη συνάντηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων