03/05/2022 04/05/2022 Στην ιδιαίτερη αγάπη που έτρεφε για την Γεωργία και τον Γεωργιανό λαό κάνει ειδική αναφορά ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βορείου Αμερικής και Καναδά κ. Σάββας (του Πατριαρχείου Γεωργίας) σε μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου. Αναλυτικά, το μήνυμα του Πανιερωτάτου Επισκόπου Βορείου Αμερικής και Καναδά...
03 Μαΐου, 2022 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2022 - 3:07

Επίσκοπος του Πατριαρχείου Γεωργίας για τον Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο

Διαδώστε:
Επίσκοπος του Πατριαρχείου Γεωργίας για τον Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο

Στην ιδιαίτερη αγάπη που έτρεφε για την Γεωργία και τον Γεωργιανό λαό κάνει ειδική αναφορά ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βορείου Αμερικής και Καναδά κ. Σάββας (του Πατριαρχείου Γεωργίας) σε μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Πανιερωτάτου Επισκόπου Βορείου Αμερικής και Καναδά κ. Σάββα αναφέρει τα εξής:

Σήμερα το πρωί (σ.σ. χθες), με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του Ιεράρχη της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, του αδελφού και συλλείτουργού μας Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου.

Ο μακαριστός κυρός Παύλος αγαπούσε ιδιαίτερα τη Γεωργία και ήταν πάντα φιλόξενος απέναντι στους Γεωργιανούς.

Έχουμε εκπληκτικές αναμνήσεις από την επίσκεψή του με αίσθηση ευγνωμοσύνης και αγάπης. Αυτές οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα στις καρδιές μας.

Προσευχόμαστε ο Κύριος να αναπαύσει στη βασιλεία των ουρανών την αθάνατη ψυχή του μακαριστού αρχιερέα Μητροπολίτη κυρού Παύλου και η μνήμη του να είναι αιώνια!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος – Τοποτηρητής ο Μητροπολίτης Ξάνθης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων