18/11/2023 18/11/2023 Επιστημονικό συνέδριο αφιερωμένο στα 130 χρόνια από τη γέννηση του Γεωργιανού επιστήμονα Πάβλε Ινγκορόκβα πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεολογική Ακαδημία της Τιφλίδας με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. Το επιστημονικό συνέδριο άνοιξε ο Πρύτανης της Θεολογικής Ακαδημίας της Τιφλίδας, Διδάκτωρ Θεολογίας, Φιλολογίας και Πολιτικών Επιστημών, Πρωτοπρεσβύτερος Giorgi Zviadadze, ο οποίος μίλησε για...
18 Νοεμβρίου, 2023 - 12:24
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2023 - 11:52

Επιστημονικό συνέδριο στην Θεολογική Ακαδημία της Τιφλίδας προς τιμήν Γεωργιανού επιστήμονα

Διαδώστε:
Επιστημονικό συνέδριο στην Θεολογική Ακαδημία της Τιφλίδας προς τιμήν Γεωργιανού επιστήμονα

Επιστημονικό συνέδριο αφιερωμένο στα 130 χρόνια από τη γέννηση του Γεωργιανού επιστήμονα Πάβλε Ινγκορόκβα πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεολογική Ακαδημία της Τιφλίδας με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’.

Το επιστημονικό συνέδριο άνοιξε ο Πρύτανης της Θεολογικής Ακαδημίας της Τιφλίδας, Διδάκτωρ Θεολογίας, Φιλολογίας και Πολιτικών Επιστημών, Πρωτοπρεσβύτερος Giorgi Zviadadze, ο οποίος μίλησε για το έργο του Πάβλε Ινγκορόκβα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φοιτητές και καθηγητές της Θεολογικής Ακαδημίας της Τιφλίδας.

Στο τέλος της συνεδρίας, ο Πρύτανης ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες του συνεδρίου για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων