27/09/2022 28/09/2022 Επίσκεψη στην έδρα του Πατριαρχείου Γεωργίας πραγματοποίησε η διεθνούς φήμης Γεωργιανή ερμηνεύτρια της όπερας Νίνα Σουργκουλάτζε την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022. Γράφει ο Νίκος Οικονόμου Η μεσόφωνος συνοδευόμενη από Γεωργιανούς και Ιταλούς συναδέλφους της, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη κ.κ. Ηλία Β’. Η επίσκεψη πραγματοιήθηκε με αφορμή την φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνει το...
27 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2022 - 1:36

Ο Πατριάρχης Γεωργίας άκουσε άριες και ευλόγησε ερμηνευτές όπερας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Γεωργίας άκουσε άριες και ευλόγησε ερμηνευτές όπερας (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη στην έδρα του Πατριαρχείου Γεωργίας πραγματοποίησε η διεθνούς φήμης Γεωργιανή ερμηνεύτρια της όπερας Νίνα Σουργκουλάτζε την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Γράφει ο Νίκος Οικονόμου

Η μεσόφωνος συνοδευόμενη από Γεωργιανούς και Ιταλούς συναδέλφους της, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη κ.κ. Ηλία Β’.

Η επίσκεψη πραγματοιήθηκε με αφορμή την φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνει το ίδρυμα που δημιούργησε η ερμηνεύτρια, με σκοπό την ενίσχυση παιδιών από την Γεωργία και την Ουκρανία.

Στη συνάντηση οι καλλιτέχνες είχαν την ευκαιρία να ερμηνεύσουν άριες από διάφορες όπερες ενώπιον του Πατριάρχη, ενώ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για τη θερμή υποδοχή.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ευλογία του Πατριάρχη Γεωργίας στους ερμηνευτές, ενώ παράλληλα εξέφρασε τις ευχές του για κάθε επιτυχία στην επερχόμενη συναυλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων