18/03/2022 18/03/2022 Tην ευγνωμοσύνη του προς τους πολίτες και τις αρχές της Γεωργίας για την ανθρωπιστική βοήθειά τους στην Ουκρανία εν μέσω της συνεχιζόμενης ρωσικής εισβολής εξέφρασε σήμερα, Παρασκευή, 18 Μαρτίου, ο Αντρέι Κασιάνοφ, εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Ουκρανίας στη Γεωργία. Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα Ο Κασιάνοφ μίλησε για τη σημασία των ανθρωπιστικών δεμάτων σε μια ενημέρωση, που...
18 Μαρτίου, 2022 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2022 - 16:23

Ευγνωμοσύνη σε Γεωργιανή κυβέρνηση και Πατριαρχείο από τον Πρέσβη της Ουκρανίας

Διαδώστε:
Ευγνωμοσύνη σε Γεωργιανή κυβέρνηση και Πατριαρχείο από τον Πρέσβη της Ουκρανίας

Tην ευγνωμοσύνη του προς τους πολίτες και τις αρχές της Γεωργίας για την ανθρωπιστική βοήθειά τους στην Ουκρανία εν μέσω της συνεχιζόμενης ρωσικής εισβολής εξέφρασε σήμερα, Παρασκευή, 18 Μαρτίου, ο Αντρέι Κασιάνοφ, εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Ουκρανίας στη Γεωργία.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Ο Κασιάνοφ μίλησε για τη σημασία των ανθρωπιστικών δεμάτων σε μια ενημέρωση, που πραγματοποιήθηκε στην πρεσβεία της Ουκρανίας, χαρακτηρίζοντας τη βοήθεια ως «ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα» εν μέσω της ένοπλης σύγκρουσης στη χώρα του.

«Η Ουκρανία ευχαριστεί ολόκληρο τον πληθυσμό της Γεωργίας γι’ αυτή τη βοήθεια. Ευχαριστώ όλους τους απλούς πολίτες της Γεωργίας που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, την κυβέρνησή της, τους δημάρχους διαφόρων πόλεων, το Πατριαρχείο, γι’ την ανθρωπιστική βοήθειά τους σε αυτή την δύσκολη κατάσταση», είπε ο Ουκρανός διπλωμάτης.

Στις 12 Μαρτίου, το κοινοβούλιο της Γεωργίας παρέδωσε ένα πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας στον Ερυθρό Σταυρό για τη διαβίβαση του φορτίου σε Ουκρανούς που επλήγησαν από τον πόλεμο.

Η βοήθεια προστέθηκε σε άλλα δέματα που στάλθηκαν από την έναρξη της ρωσικής εισβολής από κρατικούς θεσμούς, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, επιχειρηματίες και ομάδες πολιτών στη Γεωργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων