18/04/2019 18/04/2019 Ο Πατριάρχης πάσης Γεωργίας Ηλίας Β’ ευχαρίστησε, σήμερα, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και την Κυπριακή Δημοκρατία για την παραχώρηση γης προς ανέγερση νέου μοναστηριακού συγκροτήματος στην Πάφο, επισημαίνοντας ότι η Μονή θα ανεγερθεί το συντομότερο δυνατόν και θα ονομάζεται Μονή της Γιαλιάς. Σε συνάντηση, σήμερα, στην Τιφλίδα, αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας, ο...
18 Απριλίου, 2019 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2019 - 18:17

Ευχαριστίες Πατριάρχη Γεωργίας στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Διαδώστε:
Ευχαριστίες Πατριάρχη Γεωργίας στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ο Πατριάρχης πάσης Γεωργίας Ηλίας Β’ ευχαρίστησε, σήμερα, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και την Κυπριακή Δημοκρατία για την παραχώρηση γης προς ανέγερση νέου μοναστηριακού συγκροτήματος στην Πάφο, επισημαίνοντας ότι η Μονή θα ανεγερθεί το συντομότερο δυνατόν και θα ονομάζεται Μονή της Γιαλιάς.

Σε συνάντηση, σήμερα, στην Τιφλίδα, αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πατριάρχης Ηλίας Β’ εξέφρασε ευχαριστίες και για τη στήριξη προς τη Γεωργία και τη γεωργιανή κοινότητα που διαμένει στην Κύπρο, και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους στενούς δεσμούς των δύο λαών και τα κοινά που τους συνδέουν ιστορικά, όπως η θρησκεία και ο πολιτισμός.

 

 

(ΚΥΠΕ) – 18/04/2019

ΦΩΤΟ: ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων