21/09/2022 22/09/2022 Το Γενέθλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου εορτάζεται σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου 2022 (8 Σεπτεμβρίου με το παλαιό εορτολόγιο), στο Πατριαρχείο Γεωργίας. Στο ευχετήριο μήνυμα του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ κάνει ιδιαίτερη μνεία σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και ιδιαίτερα στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Αναλυτικά, το ευχετήριο μήνυμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ....
21 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2022 - 1:43

Ευχές Πατριάρχη Γεωργίας επί τη εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Ευχές Πατριάρχη Γεωργίας επί τη εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου

Το Γενέθλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου εορτάζεται σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου 2022 (8 Σεπτεμβρίου με το παλαιό εορτολόγιο), στο Πατριαρχείο Γεωργίας.

Στο ευχετήριο μήνυμα του ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ κάνει ιδιαίτερη μνεία σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και ιδιαίτερα στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Αναλυτικά, το ευχετήριο μήνυμα του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β΄ επί τη εορτή του Γενεθλίου της Υπεραγίας Θεοτόκου:

«Εύχομαι σε όλη τη Γεωργία και τους συμπατριώτες μας που ζουν εκτός των συνόρων της Πατρίδας, επί τη εορτή της Υπεραγίας Θεοτόκου. Αυτή τη μέρα της χαράς και της ελπίδας, επιθυμώ ιδιαίτερα να ευλογήσω όλους, ιδιαίτερα εκείνους με προβλήματα υγείας. Θέλω να ευλογήσω τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πάσχουν από καρκίνο, και τους εύχομαι κουράγιο. Είθε η Μητέρα του Θεού να  καλύπτει εσάς και όλους μας υπό τη Σκέπη Tης και να μας γεμίζει με πίστη και ελπίδα.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων