05/07/2020 05/07/2020 Τις εγκάρδιες ευχές του προς την Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Γεωργία Κέλλυ Ντέγκναν, για την 4η Ιουλίου, επέτειο της Ημέρας Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών, εξέφρασε μέσω επιστολής, ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’. Αναλυτικά, η ευχετήρια επιστολή του Μακαριωτάτου αναφέρει: “Σας ευχόμαστε εγκάρδια για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών και θα θέλαμε...
05 Ιουλίου, 2020 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2020 - 23:46

Ευχές Πατριάρχη Γεωργίας προς Πρέσβη των ΗΠΑ για την 4η Ιουλίου

Διαδώστε:
Ευχές Πατριάρχη Γεωργίας προς Πρέσβη των ΗΠΑ για την 4η Ιουλίου

Τις εγκάρδιες ευχές του προς την Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Γεωργία Κέλλυ Ντέγκναν, για την 4η Ιουλίου, επέτειο της Ημέρας Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών, εξέφρασε μέσω επιστολής, ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’.

Αναλυτικά, η ευχετήρια επιστολή του Μακαριωτάτου αναφέρει:

“Σας ευχόμαστε εγκάρδια για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών και θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό μας για την χώρα σας για την πολυετή υποστήριξή της προς την Γεωργία και την εδαφική ακεραιότητα της. Αυτό είναι ένα ζήτημα ύψιστης σημασίας για την χώρα μας.

Επιπλέον, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, σήμερα, όταν ο κόσμος αντιμετωπίζει μια παγκόσμια δοκιμασία, ελπίζουμε ότι με την συμβολή των προσπαθειών των Ηνωμένων Πολιτειών και φυσικά, των κοινών προσπαθειών της παγκόσμιας κοινότητας, τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και ο Θεός θα σώσει την ανθρωπότητα.

Παρακαλούμε τον Κύριο όπως να χαρίζει ειρήνη και ευημερία στην χώρα σας.”

 

Φωτογραφία αρχείου

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων