22/02/2023 22/02/2023 Φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο “World Stars for Children” διοργανώθηκε στο Θέατρο Ρουσταβελί στην Τιφλίδα, για την επέτειο των 45 ετών από την ενθρόνιση και τα 90ά γενέθλια του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’. Η συναυλία διοργανώθηκε από την μέτζο-σοπράνο Νινό Σουργκουλάτζε και το ίδρυμα “Waste Tree”. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 11:35

Φιλανθρωπική συναυλία για την 45η επέτειο από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Γεωργίας

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική συναυλία για την 45η επέτειο από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Γεωργίας

Φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο “World Stars for Children” διοργανώθηκε στο Θέατρο Ρουσταβελί στην Τιφλίδα, για την επέτειο των 45 ετών από την ενθρόνιση και τα 90ά γενέθλια του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’. Η συναυλία διοργανώθηκε από την μέτζο-σοπράνο Νινό Σουργκουλάτζε και το ίδρυμα “Waste Tree”.

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα μοιραστούν στα παιδιά της Γεωργίας που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και στα παιδιά που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων