12/06/2020 12/06/2020 Μια εκδήλωση με την ονομασία “Κάντε τη Γεωργία πράσινη” πραγματοποίησε το Πατριαρχείο Γεωργίας μαζί με τα αρμόδια τμήματα. Συγκεκριμένα σε φυλακή της χώρας μετά από εκπαίδευση που πραγματοποίησε σε κατάδικους για την φροντίδα και την αναπαραγωγή φυτών το Πατριαρχείο Γεωργίας παρέδωσε 150 διαφορετικά αειθαλή φυτά τα οποία φύτεψαν οι φυλακισμένοι. Ακόμα στους καταδίκους δόθηκαν από...
12 Ιουνίου, 2020 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 12:49

Φύτεψε δέντρα στις φυλακές το Πατριαρχείο Γεωργίας

Διαδώστε:
Φύτεψε δέντρα στις φυλακές το Πατριαρχείο Γεωργίας

Μια εκδήλωση με την ονομασία “Κάντε τη Γεωργία πράσινη” πραγματοποίησε το Πατριαρχείο Γεωργίας μαζί με τα αρμόδια τμήματα. Συγκεκριμένα σε φυλακή της χώρας μετά από εκπαίδευση που πραγματοποίησε σε κατάδικους για την φροντίδα και την αναπαραγωγή φυτών το Πατριαρχείο Γεωργίας παρέδωσε 150 διαφορετικά αειθαλή φυτά τα οποία φύτεψαν οι φυλακισμένοι.

Ακόμα στους καταδίκους δόθηκαν από το Πατριαρχείο κατάλληλα βιβλία για τη συντήρηση και τη φροντίδα των φυτών. Πρέπει να σημειωθεί ότι το Πατριαρχείο Γεωργίας έχει προβεί και στο παρελθόν σε παρόμοιες ενέργειες με κληρικούς να περνάνε συχνά τις πόρτες των φυλακών και μιλούν συχνά με τους φυλακισμένους για την καθημερινότητα και για θέματα που έχουν ανάγκη ενώ συχνά πραγματοποιούνται και πολιτιστικές εκδηλώσεις.  Αυτό συμβάλλει στην εκ νέου κοινωνικοποίηση – αποκατάσταση των καταδίκων, αυξάνοντας την ευαισθητοποίησή τους και τον καλύτερο σχεδιασμό για τη μελλοντική ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων