06/09/2019 06/09/2019 Με τον πρόεδρο της Ουγγαρίας Γιάνος Άντερ συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Ο κ. Αντερ συνοδευόταν από την σύζυγό του και άλλα μέλη της αντιπροσωπείας που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα. Ο πρόεδρος της Ουγγαρίας ευχαρίστησε τον Πατριάρχη κ.κ. Ηλία για την επίσκεψη αυτή, επισημαίνοντας ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό...
06 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2019 - 14:55

Γ. ‘Αντερ σε Πατρ. Ηλία: “Κι εγώ νονός στο 3ο παιδί”

Διαδώστε:
Γ. ‘Αντερ σε Πατρ. Ηλία: “Κι εγώ νονός στο 3ο παιδί”

Με τον πρόεδρο της Ουγγαρίας Γιάνος Άντερ συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.

Ο κ. Αντερ συνοδευόταν από την σύζυγό του και άλλα μέλη της αντιπροσωπείας που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα.

Ο πρόεδρος της Ουγγαρίας ευχαρίστησε τον Πατριάρχη κ.κ. Ηλία για την επίσκεψη αυτή, επισημαίνοντας ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για αυτόν να συναντάται με τον Προκαθήμενο μίας από τις παλιές Εκκλησίες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουγγαρία είναι έτοιμη να εμβαθύνει φιλικούς και επιχειρηματικούς δεσμούς με τη Γεωργία, μια χώρα για την οποία οι παραδοσιακές αξίες είναι πολύτιμες.

Μίλησε επίσης για το δημογραφικό πρόβλημα της Ουγγαρίας και είπε ότι, με την άδεια του Πατριάρχη κ.κ. Ηλία σκέφτεται να καθιερώσει επίσης την πρωτοβουλία να γίνει προσωπικά ο νονός στο τρίτο παιδί οικογενειών.

Σε μια προσπάθεια να τονώσει τις γεννήσεις στην χώρα, η οποία μαστίζεται από υπογεννητικότητα, ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας έδωσε κίνητρο στα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν, δίνοντας την υπόσχεση ότι το τρίτο στη σειρά παιδί τους θα το βαπτίζει ο ίδιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων