29/12/2023 29/12/2023 Παιδιά τα οποία έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα κατά τη διάρκεια ομαδικών βαπτίσεων νηπίων που πραγματοποιούνται τέσσερις φορές το χρόνο με την ευλογία του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, στις 27 Δεκεμβρίου, στο κέντρο νεότητας του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα. Ο π. Dean Shalva (Kekelia) συνεχάρη τα παιδιά,...
29 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2023 - 10:59

Γέμισε παιδικές φωνές το κέντρο νεότητας του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα

Διαδώστε:
Γέμισε παιδικές φωνές το κέντρο νεότητας του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα

Παιδιά τα οποία έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα κατά τη διάρκεια ομαδικών βαπτίσεων νηπίων που πραγματοποιούνται τέσσερις φορές το χρόνο με την ευλογία του Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, στις 27 Δεκεμβρίου, στο κέντρο νεότητας του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.

Ο π. Dean Shalva (Kekelia) συνεχάρη τα παιδιά, τους γονείς, και τους ευχήθηκε για το Άγιο Δωδεκαήμερο.

Τέτοιες συναντήσεις, που γίνονται με την ευλογία του Μακαριωτάτου, πραγματοποιούνται τακτικά και θα επαναληφθούν τον επόμενο χρόνο. Στόχος είναι τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά το ένα με το άλλο, και να μαθαίνουν για διάφορα χριστιανικά θέματα.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε το 2008, για να βοηθήσει στη βελτίωση της δημογραφικής κατάστασης στη Γεωργία. Μαζικές βαπτίσεις πραγματοποιούνται τέσσερις φορές το χρόνο, με τον Πατριάρχη και Ιεράρχες της Εκκλησίας να γίνονται ανάδοχοι παιδιών από οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Πηγή: patriarchate.ge

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων