22/04/2021 22/04/2021 Στη Γεωργία οι επιδημιολόγοι κάνουν έκκληση στο Πατριαρχείο και στους πιστούς να αποφύγουν τον συνωστισμό στους Ιερούς Ναούς κατά την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση. Τονίζουν ότι πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα που είναι σε ισχύ. Ο επικεφαλής της επιτροπής επιδημιολόγων της Γεωργίας κ. Amiran Gamkrelidze ανέφερε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι γίνονται...
22 Απριλίου, 2021 - 8:12

Γεωργία: Έκκληση ειδικών να τηρηθούν τα μέτρα το Πάσχα

Διαδώστε:
Γεωργία: Έκκληση ειδικών να τηρηθούν τα μέτρα το Πάσχα

Στη Γεωργία οι επιδημιολόγοι κάνουν έκκληση στο Πατριαρχείο και στους πιστούς να αποφύγουν τον συνωστισμό στους Ιερούς Ναούς κατά την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση. Τονίζουν ότι πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα που είναι σε ισχύ.

Ο επικεφαλής της επιτροπής επιδημιολόγων της Γεωργίας κ. Amiran Gamkrelidze ανέφερε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι γίνονται διαβουλεύσεις με το Πατριαρχείο Γεωργίας και κάλεσε τους κληρικούς να τηρούν τα μέτρα και να κάνουν συστάσεις στους ενορίτες να μην εισέρχονται υπεράριθμα στους Ιερούς Ναούς και να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις.

“Το αίτημα μας είναι να ακολουθηθούν οι οδηγίες στους Ιερούς Ναούς όσο το δυνατόν πιο αυστηρά τις ημέρες του Πάσχα. Είναι απαραίτητη η χρήση της μάσκας τόσο μέσα όσο και έξω από τους Ναούς και πρέπει να τηρείται αυστηρά η απόσταση μεταξύ των πιστών” δήλωσε ο επικεφαλής επιδημιολόγος.

“Ελπίζω ότι το Πατριαρχείο θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να υπάρξει αυστηρή τήρηση των κανόνων σε όλους τους Ιερούς Ναούς της χώρας” σημείωσε.

Πρόσφατα, η επιδημιολογική κατάσταση στη Γεωργία έχει επιδεινωθεί σημαντικά. Ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό αυξήθηκε κατά 1.310 το τελευταίο 24ωρο ενώ ο συνολικός αριθμός των ασθενών είναι σχεδόν 300.000. Σύμφωνα με τους ειδικούς η χώρα εισέρχεται στο τρίτο κύμα της πανδημίας και υπάρχουν φόβοι ότι η το ιικό φορτίο θα φτάσει εκείνο του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου που ήταν το υψηλότερο μέχρι τώρα στη Γεωργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων