09/06/2020 09/06/2020 Το πρώτο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης, η Γένεσις, τυπωμένο σε σύστημα Μπράιγ παρουσιάστηκε στη Γεωργία, από την Κρατική Υπηρεσία για τις Θρησκευτικές Υποθέσεις. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι τόσο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Γεωργίας όσο και της Ένωσης Τυφλών Γεωργίας. “Δυστυχώς, η Παλαιά Διαθήκη δεν μπορεί να αναγνωστεί από τους τυφλούς στη Γεωργία. Από όσο γνωρίζουμε, ο...
09 Ιουνίου, 2020 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2020 - 14:32

Γεωργία: Η “Γένεσις” σε σύστημα Μπράιγ

Διαδώστε:
Γεωργία: Η “Γένεσις” σε σύστημα Μπράιγ

Το πρώτο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης, η Γένεσις, τυπωμένο σε σύστημα Μπράιγ παρουσιάστηκε στη Γεωργία, από την Κρατική Υπηρεσία για τις Θρησκευτικές Υποθέσεις.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι τόσο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Γεωργίας όσο και της Ένωσης Τυφλών Γεωργίας.

“Δυστυχώς, η Παλαιά Διαθήκη δεν μπορεί να αναγνωστεί από τους τυφλούς στη Γεωργία. Από όσο γνωρίζουμε, ο αριθμός των ανθρώπων στη χώρα που γνωρίζουν το σύστημα Μπράιγ ανέρχεται σε περίπου 60-70  άτομα. Αν και οι άνθρωποι αυτοί είναι λίγοι, είναι σημαντικό για αυτούς να υλοποιήσουμε αυτό το έργο », δήλωσε ο Ζάζα Βασκμάτζε, πρόεδρος της Κρατικής Υπηρεσίας Θρησκευτικών Υποθέσεων.

Πηγή: 1tv.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων