04/08/2020 04/08/2020 Το 53% των Γεωργιανών δηλώνουν ότι νιώθουν πως η πίστη στον Θεό τους προστατεύει από την πανδημία, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό Εθνικού Ινστιτούτου της Γεωργίας. Η μελέτη διερεύνησε τη στάση των Γεωργιανών σε θέματα που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19, όπως: ο ρόλος των πιστών και των θρησκευτικών ηγετών, η παραπληροφόρηση αλλά...
04 Αυγούστου, 2020 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2020 - 8:29

Γεωργία: Η πίστη μας προστατεύει από την πανδημία

Διαδώστε:
Γεωργία: Η πίστη μας προστατεύει από την πανδημία

Το 53% των Γεωργιανών δηλώνουν ότι νιώθουν πως η πίστη στον Θεό τους προστατεύει από την πανδημία, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό Εθνικού Ινστιτούτου της Γεωργίας.
Η μελέτη διερεύνησε τη στάση των Γεωργιανών σε θέματα που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19, όπως: ο ρόλος των πιστών και των θρησκευτικών ηγετών, η παραπληροφόρηση αλλά και η στάση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Το 53% των συμμετεχόντων στη μελέτη απάντησαν καταφατικά και το 38% αρνητικά στην ερώτηση αν συμφωνούν με την δήλωση:”Η πίστη με προστατεύει από τη πανδημία COVID-19″.

Σύμφωνα με τη μελέτη, το 10% των πιστών συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία του Πάσχα. Ωστόσο, ο διευθυντής του Νοσοκομείου Λοιμωδών Νοσημάτων στην Τιφλίδα, την πρωτεύουσα της Γεωργίας, ανακοίνωσε ότι μετά το γεγονός αυτό, δεν υπήρξε αύξηση των κρουσμάτων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων