26/03/2020 26/03/2020 Σε ζώνη καραντίνας έχει μετατραπεί το στρατιωτικό νοσοκομείο Giorgi Abramishvili του Υπουργείου Άμυνας της Γεωργίας στην πόλη Γκόρι, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Σύμφωνα με το δίκτυο 1tv.ge ο Μητροπολίτης Γκόρι και Ατένι του Πατριαρχείου της Γεωργίας κ. Ανδρέας ευλόγησε τον χώρο γύρω από το νοσοκομείο και προσευχήθηκε για τον...
26 Μαρτίου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2020 - 8:15

Γεωργία: Προσευχή για όσους είναι σε καραντίνα

Διαδώστε:
Γεωργία: Προσευχή για όσους είναι σε καραντίνα

Σε ζώνη καραντίνας έχει μετατραπεί το στρατιωτικό νοσοκομείο Giorgi Abramishvili του Υπουργείου Άμυνας της Γεωργίας στην πόλη Γκόρι, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με το δίκτυο 1tv.ge ο Μητροπολίτης Γκόρι και Ατένι του Πατριαρχείου της Γεωργίας κ. Ανδρέας ευλόγησε τον χώρο γύρω από το νοσοκομείο και προσευχήθηκε για τον κόσμο που παραμένει μέσα σε αυτό.
Στην τελετή συμμετείχε και ο Δαβίδ Μπαρλιάνι, διευθυντής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία στο στρατιωτικό νοσοκομείο παραμένουν σε καραντίνα 59 άτομα άνθρωποι εκ των οποίων οι 32 ανήκουν στα σώματα ασφαλείας .
Το στρατιωτικό νοσοκομείο Giorgi Abramishvili είναι ένα κτίριο 176 κλινών που εξυπηρετεί στρατιωτικό προσωπικό και πολίτες. Λειτουργεί επίσης ως νοσοκομείο για το κρατικό ιατρικό πανεπιστήμιο της Τιφλίδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων