27/12/2019 27/12/2019 Με πρωτοβουλία του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία πραγματοποιήθηκε χθες στο Πατριαρχείο Γεωργίας ευρεία σύσκεψη με βασικό θέμα την αντιμετώπιση των αυτοκτονιών. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, βουλευτές, αξιωματούχοι των υπουργείων  Παιδείας  και Δικαιοσύνης, εκπρόσωποι της αστυνομίας, των ΜΜΕ, ΜΚΟ καθώς και ψυχολόγοι. Οι συμμετέχοντες συζήτησαν τον αυξανόμενο αριθμό αυτοκτονιών μεταξύ των νέων, τις...
27 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:24

Γεωργία: Συνεργασία Εκκλησίας-Πολιτείας για τις αυτοκτονίες

Διαδώστε:
Γεωργία: Συνεργασία Εκκλησίας-Πολιτείας για τις αυτοκτονίες

Με πρωτοβουλία του Καθολικού Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία πραγματοποιήθηκε χθες στο Πατριαρχείο Γεωργίας ευρεία σύσκεψη με βασικό θέμα την αντιμετώπιση των αυτοκτονιών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, βουλευτές, αξιωματούχοι των υπουργείων  Παιδείας  και Δικαιοσύνης, εκπρόσωποι της αστυνομίας, των ΜΜΕ, ΜΚΟ καθώς και ψυχολόγοι.

Οι συμμετέχοντες συζήτησαν τον αυξανόμενο αριθμό αυτοκτονιών μεταξύ των νέων, τις αιτίες τους αλλά και την ανάγκη ενεργού συμμετοχής της Εκκλησίας. Εκπονήθηκαν σχέδια για την καταπολέμηση της αυτοκτονίας, σε στενή συνεργασία με την εκκλησία, το κράτος, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και τους ψυχολόγους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων