20/09/2023 20/09/2023 Τις πύλες του για ηλικιωμένους ανθρώπους καθώς και όσους χρίζουν βοήθειας άνοιξε την Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, το “Σπίτι των Αρετών” στην Ιερά Μητρόπολη Γκόρι και Ατένιε του Πατριαρχείου Γεωργίας.  Πρόκειται για ένα κέντρο στήριξης το οποίο έλαβε τη σχετική πιστοποίηση από το κράτος και με δυναμικό 20 νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό παρέχει καθημερινή στήριξη σε...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 8:35
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 8:44

Γεωργία: Το “Σπίτι των Αρετών” άνοιξε τις πύλες του

Διαδώστε:
Γεωργία: Το “Σπίτι των Αρετών” άνοιξε τις πύλες του

Τις πύλες του για ηλικιωμένους ανθρώπους καθώς και όσους χρίζουν βοήθειας άνοιξε την Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, το “Σπίτι των Αρετών” στην Ιερά Μητρόπολη Γκόρι και Ατένιε του Πατριαρχείου Γεωργίας

Πρόκειται για ένα κέντρο στήριξης το οποίο έλαβε τη σχετική πιστοποίηση από το κράτος και με δυναμικό 20 νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό παρέχει καθημερινή στήριξη σε εμπερίστατους της περιοχής. Στο κέντρο στήριξης που φέρει το όνομα του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, θα παρέχετε επίσης ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη δωρεάν. Παράλληλα, για όσους δεν έχουν μόνιμη κατοικία θα δίνεται η δυνατότητα φιλοξενίας στους ξενώνες του κέντρου.

Για την υλοποίηση αυτού του οράματος για την Επισκοπή μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γκόρι και Ατένιε κ. Ανδρέας, καθώς και στελέχη του κέντρου. Όπως σημειώνεται από την Μητρόπολη Γκόρι οι δράσεις στήριξης έχουν ξεκινήσει εδώ και 16 χρόνια, αλλά τώρα διαθέτουν και ένα δυναμικό κέντρο το οποίο θα αγκαλιάζει όλους όσους το έχουν ανάγκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων