30/08/2022 30/08/2022 Εκπροσώπους της γεωργιανής ιατρούς διασποράς, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Γεωργία, υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Αχαλτσίχε και Ταο-Κλαρτζέτι κ. Θεόδωρος και ο Μητροπολίτης Γκόρι και Ατένι κ. Ανδρέας στην έδρα του Πατριαρχείου της Γεωργίας στην Τιφλίδα. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Στη δεξίωση παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Beka Odisharia, Βουλευτής της Γεωργίας,...
30 Αυγούστου, 2022 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2022 - 17:56

Γεωργιανοί ιατροί της διασποράς επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Γεωργίας

Διαδώστε:
Γεωργιανοί ιατροί της διασποράς επισκέφθηκαν το Πατριαρχείο Γεωργίας

Εκπροσώπους της γεωργιανής ιατρούς διασποράς, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Γεωργία, υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Αχαλτσίχε και Ταο-Κλαρτζέτι κ. Θεόδωρος και ο Μητροπολίτης Γκόρι και Ατένι κ. Ανδρέας στην έδρα του Πατριαρχείου της Γεωργίας στην Τιφλίδα.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Στη δεξίωση παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Beka Odisharia, Βουλευτής της Γεωργίας, Πρόεδρος της Επιτροπής Υποθέσεων Διασποράς και Καυκάσου, και ο Dean Andria Jaghmaidze, Επικεφαλής της Υπηρεσίας Σχέσεων με τη Διασπορά του Πατριαρχείου Γεωργίας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα και τις ανάγκες των Γεωργιανών που ζουν στο εξωτερικό, ενώ τονίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης των δεσμών των γεωργιανών κοινοτήτων.

Ο κ. Beka Odisharia μίλησε για την ιδιαίτερη υποστήριξη και συνεργασία που έδειξαν οι Γεωργιανοί που εργάζονται στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τόσο στους Γεωργιανούς μετανάστες όσο και στους κατοίκους στη Γεωργία.

Οι δύο Μητροπολίτες έδωσαν την ευλογία τους στους Γεωργιανούς ιατρούς, και τους ευχαρίστησαν για τη διατήρηση των γεωργιανών παραδόσεων και  των πνευματικών-πολιτιστικών αξιών της Γεωργίας σε άλλες χώρες.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από patriarchate.ge

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων