14/05/2021 14/05/2021 Δήλωση σχετικά με τα αιματηρά γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας έκανε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας καλώντας τους γεωργιανούς να προσευχηθούν στον Θεό για την ειρήνη στην Ιερουσαλήμ και στους Αγίους Τόπους. “Ο πόλεμος στους Αγίους Τόπους είναι μια μεγάλη δοκιμασία για τους ντόπιους και ολόκληρη την...
14 Μαΐου, 2021 - 10:22

Γεωργίας: Να προσευχηθούμε για την ειρήνη στους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Γεωργίας: Να προσευχηθούμε για την ειρήνη στους Αγίους Τόπους

Δήλωση σχετικά με τα αιματηρά γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας έκανε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας καλώντας τους γεωργιανούς να προσευχηθούν στον Θεό για την ειρήνη στην Ιερουσαλήμ και στους Αγίους Τόπους.

“Ο πόλεμος στους Αγίους Τόπους είναι μια μεγάλη δοκιμασία για τους ντόπιους και ολόκληρη την περιοχή, αλλά πονάει επίσης τις καρδιές εκατομμυρίων άλλων, συμπεριλαμβανομένης, φυσικά, και της Γεωργίας, επειδή η πνευματική μας ζωή ήταν και συνεχίζει να συνδέεται βαθιά με αυτούς”, επισημαίνει ο Προκαθήμενος της εν Γεωργία Εκκλησίας.

“Ως εκ τούτου, φυσικά, είμαστε βαθιά λυπημένοι από την τρέχουσα τεταμένη κατάσταση και καλούμε τους ανθρώπους μας, μαζί με τις καθημερινές προσευχές τους, να ζητήσουν από τον Θεό την ειρήνη, τόσο για την Ιερουσαλήμ όσο και για τους Αγίους Τόπους, και για τη Γεωργία και ολόκληρο τον κόσμο. «Είθε ο Θεός της ειρήνης να είναι μαζί σας, Αμήν! “, καταλήγει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων