03/03/2019 03/03/2019 Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ Ηλίας στο κήρυγμά του αυτή την Κυριακή αναφέρθηκε στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου. Εξήγησε στους πιστούς επίσης πως ο Κύριος θα επισκεφθεί τους ανθρώπους όπου κι αν βρίσκονται,  στο νοσοκομείο, στη φυλακή, και εκεί θα τον συναντήσουν : «Ο καιρός είναι κοντά» και να ζητάμε από τον Κύριο να σταθεί στα δεξιά...
03 Μαρτίου, 2019 - 18:20

Για τον προσωπικό αγώνα του καθενός μίλησε ο Πατρ Γεωργίας

Διαδώστε:
Για τον προσωπικό αγώνα του καθενός μίλησε ο Πατρ Γεωργίας

Ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ Ηλίας στο κήρυγμά του αυτή την Κυριακή αναφέρθηκε στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου.

Εξήγησε στους πιστούς επίσης πως ο Κύριος θα επισκεφθεί τους ανθρώπους όπου κι αν βρίσκονται,  στο νοσοκομείο, στη φυλακή, και εκεί θα τον συναντήσουν : «Ο καιρός είναι κοντά» και να ζητάμε από τον Κύριο να σταθεί στα δεξιά της χώρας μας, του λαού και ολόκληρου του κόσμου. 

“Ο Θεός να σας ευλογεί,” ευχήθηκε στη συνέχεια, “να χαίρεστε, να ενισχύεστε, να πολλαπλασιάζεστε και ο Θεός να σας ευλογεί να έχετε ειρήνη εσείς και η Γεωργία.

Αναφέρθηκε επίσης στην εβδομάδα που έρχετε και στη νηστεία που θα ξεκινήσει, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα πρέπει να γίνει μεγάλος προσωπικός αγώνας του καθενός. 

Τόνισε ότι είναι μεγάλη ευλογία που μπορεί το εκκλησίασμα να λαμβάνει κάθε Κυριακή την Θεία Κοινωνία, από την οποία παίρνει δύναμη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων