24/03/2020 24/03/2020 Το στρατιωτικό νοσοκομείο Giorgi Abramishvili επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γκόρι και Ατένι κ. Ανδρέας προκειμένου να τελέσει δέηση υπέρ των δοκιμαζομένων ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον ιό COVID-19. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο επιλέχθηκε ως κέντρο φιλοξενίας για όσους έχουν τεθεί σε καραντίνα από τις 2 Μαρτίου, όπως αναφέρει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Γεωργίας. Σύμφωνα...
24 Μαρτίου, 2020 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2020 - 16:51

Η Εκκλησία δίπλα στους δοκιμαζόμενους από τον COVID-19

Διαδώστε:
Η Εκκλησία δίπλα στους δοκιμαζόμενους από τον COVID-19

Το στρατιωτικό νοσοκομείο Giorgi Abramishvili επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γκόρι και Ατένι κ. Ανδρέας προκειμένου να τελέσει δέηση υπέρ των δοκιμαζομένων ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον ιό COVID-19.

Το συγκεκριμένο νοσοκομείο επιλέχθηκε ως κέντρο φιλοξενίας για όσους έχουν τεθεί σε καραντίνα από τις 2 Μαρτίου, όπως αναφέρει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Γεωργίας.

Σύμφωνα με τα τρέχοντα στοιχεία, υπάρχουν 59 άτομα στον ειδικά κατασκευασμένο χώρου του στρατιωτικού νοσοκομείου, από τα οποία 32 είναι στρατιωτικοί. Η κατάσταση υγείας κάθε ατόμου κρίνετε ομαλή σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών.

Την  ίδια ώρα ο πρωθυπουργός της χώρας Γκιόργκι Γκαχάρια δήλωσε ότι “η απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των δέκα ατόμων μας αφορά όλους και όλες. Ο πρωταρχικός στόχος του είναι η προστασία των πολιτών μας. Ο βασικός στόχος και η αποστολή της γεωργιανής κυβέρνησης είναι να φροντίσει για την υγεία των πολιτών μας ανεξαρτήτως θρησκείας», ανέφερε ο Γκαχάρια καλώντας τους πιστούς να υπακούουν στα συστάσεις των αρμοδίων αρχών”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων