20/07/2019 20/07/2019 Εκκλησία και Στρατός είναι οι δύο πιο αξιόπιστοι θεσμοί στη Γεωργία. Αναλυτικότερα σύμφωνα με την δημοσκόπηση της IRI, η αξιοπιστία της Εκκλησίας ανέρχεται στο ποσοστό του 89% και του Στρατού στο 87%. Όσον αφορά τα άλλα θεσμικά όργανα, τα στοιχεία είναι τα εξής: Μέσα ενημέρωσης – 70%, αστυνομία – 52%, Τοπικές Αρχές – 48%, Δημόσια...
20 Ιουλίου, 2019 - 13:00

Η Εκκλησία και ο στρατός οι πιο αξιόπιστοι θεσμοί στη Γεωργία

Διαδώστε:
Η Εκκλησία και ο στρατός οι πιο αξιόπιστοι θεσμοί στη Γεωργία

Εκκλησία και Στρατός είναι οι δύο πιο αξιόπιστοι θεσμοί στη Γεωργία. Αναλυτικότερα σύμφωνα με την δημοσκόπηση της IRI, η αξιοπιστία της Εκκλησίας ανέρχεται στο ποσοστό του 89% και του Στρατού στο 87%.

Όσον αφορά τα άλλα θεσμικά όργανα, τα στοιχεία είναι τα εξής: Μέσα ενημέρωσης – 70%, αστυνομία – 52%, Τοπικές Αρχές – 48%, Δημόσια εκπαίδευση – 40%, κοινοβούλιο – 37% , το Γραφείο του Πρωθυπουργού – 33 %, το Γραφείο του Προέδρου – 33 %, οι κυβερνήτες – 27 %, τα πολιτικά κόμματα – 26 %, του Εισαγγελέα – 25 %, Εθνική Τράπεζα Γεωργίας – 25 %, .

Η έρευνα διεξήχθη εξ ονόματος του Κέντρου Διερεύνησης και Έρευνας του Διεθνούς Ρεπουμπλικανικού Ινστιτούτου από τον Δρ. Rasa Alisauskiene των Βαλτικών Ερευνών / The Gallup Organisation, με την επιτόπια εργασία που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Δημοσκόπησης & Μάρκετινγκ. Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν σε όλη τη Γεωργία από τις 20 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου 2019, μέσω προσωπικών συνεντεύξεων στα σπίτια των ερωτηθέντων.

Το αντιπροσωπευτικό δείγμα σε εθνικό επίπεδο απαρτίζεται από 1.500 μόνιμους κατοίκους της Γεωργίας ηλικίας 18 ετών και άνω που έχουν δικαίωμα ψήφου. Το περιθώριο σφάλματος δεν υπερβαίνει το συν ή μείον το 2,5% για το πλήρες δείγμα και το ποσοστό απάντησης ήταν 68%. Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από την Αμερικανική Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων