22/06/2022 22/06/2022 Συναυλία με μαθητές του Καλλιτεχνικού Οικοτροφείου “Αγία Τάμαρ Μεπέ” του Πατριαρχείου Γεωργίας πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στην Τιφλίδα. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Στην μουσική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου, συμμετείχαν τμήματα πιάνου, βιολιού, καθώς και ορχήστρα λαϊκών οργάνων και χορωδία κοριτσιών. Παράλληλα, στην αίθουσα εκτέθηκαν καλλιτεχνικές δημιουργίες από μαθητές με διάφορα θέματα. Το Οικοτροφείο του...
22 Ιουνίου, 2022 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2022 - 17:49

Η Εθνική Βιβλιοθήκη γέμισε με αγγελικές φωνές

Διαδώστε:
Η Εθνική Βιβλιοθήκη γέμισε με αγγελικές φωνές

Συναυλία με μαθητές του Καλλιτεχνικού Οικοτροφείου “Αγία Τάμαρ Μεπέ” του Πατριαρχείου Γεωργίας πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στην Τιφλίδα.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Στην μουσική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου, συμμετείχαν τμήματα πιάνου, βιολιού, καθώς και ορχήστρα λαϊκών οργάνων και χορωδία κοριτσιών.

Παράλληλα, στην αίθουσα εκτέθηκαν καλλιτεχνικές δημιουργίες από μαθητές με διάφορα θέματα.

Το Οικοτροφείο του Πατριαρχείου Γεωργίας, με διευθυντή τον π. Mirian Samkharadze, ιδρύθηκε το 2009.

Σχεδόν όλα τα παιδιά που λαμβάνουν την εκπαίδευσή τους στο Οικοτροφείο, εγγράφονται με επιτυχία στα κορυφαία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Γεωργίας το πρώτο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων