09/08/2022 10/08/2022 Ένα βίντεο με την παράδοση από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ τεμαχίου από το ιερό λείψανο του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστού στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Τιφλίδα δημιούργησε η ενορία. Σε αυτό παρακολουθούμε επίσης στιγμές από την υποδοχή του ιερού λειψάνου στην πρωτεύουσα της Γεωργίας. Με την ευλογία...
09 Αυγούστου, 2022 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2022 - 22:12

Η υποδοχή του Ιερού λειψάνου του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστή από το Άγιον Όρος στην Τιφλίδα (BINTEO)

Διαδώστε:
Η υποδοχή του Ιερού λειψάνου του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστή από το Άγιον Όρος στην Τιφλίδα (BINTEO)

Ένα βίντεο με την παράδοση από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ τεμαχίου από το ιερό λείψανο του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστού στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Τιφλίδα δημιούργησε η ενορία.

Σε αυτό παρακολουθούμε επίσης στιγμές από την υποδοχή του ιερού λειψάνου στην πρωτεύουσα της Γεωργίας. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία στη συγκεκριμένη ενορία ανεγέρθηκε ο πρώτος ναός αφιερωμένος στον Όσιο παγκοσμίως.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων