07/08/2019 07/08/2019 Ενημερωτική συνάντηση αναφορικά με την ενδοοικογενειακή βία πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου στο Πατριαρχείο Γεωργίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για το Πληθυσμό (UNFPA), την Κρατική Υπηρεσία Προστασίας και Βοήθειας Θυμάτων Ανθρώπινης Εμπορίας (ATIPFUND) αλλά και Ιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γεωργίας. Σκοπός της συνάντησης ήταν να παρέχει στους κληρικούς πλήρη...
07 Αυγούστου, 2019 - 8:02

Ημερίδα για την ενδοοικογενειακή βία

Διαδώστε:
Ημερίδα για την ενδοοικογενειακή βία

Ενημερωτική συνάντηση αναφορικά με την ενδοοικογενειακή βία πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου στο Πατριαρχείο Γεωργίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για το Πληθυσμό (UNFPA), την Κρατική Υπηρεσία Προστασίας και Βοήθειας Θυμάτων Ανθρώπινης Εμπορίας (ATIPFUND) αλλά και Ιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Γεωργίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να παρέχει στους κληρικούς πλήρη ενημέρωση για τις καταστρεπτικές συνέπειες της ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και τις πολιτικές προτεραιότητες του κράτους σε αυτόν τον τομέα.
Στόχος να μπορούν να αντιλαμβάνονται και να παρεμβαίνουν ή ακόμα και να αποτρέπουν ανάλογα περιστατικά, γνωρίζοντας το νομικό και ψυχολογικό πλαίσιο.

Το Πατριαρχείο της Γεωργίας, με τις ευλογίες του Καθολικού Πατριάρχη κ.κ. Ηλία, επιδεικνύει πολύ μεγάλη ευαισθησία στα θέματα οικογένειας και αναλαμβάνει σειρά πρωτοβουλία για την ενίσχυσή της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων