26/05/2020 26/05/2020 Ο Επίσκοπος Μαργκβέτι και Ουμπίσα, κ. Μελχισεδέκ συνεχάρη σήμερα το λαό της Γεωργίας, που γιορτάζει την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας. «Μετά το 1921 και τη Ρωσική Κατοχή, μας πήρε 70 χρόνια να επιστρέψουμε στην κατάσταση της ανεξαρτησίας. Και αφού γίναμε ανεξάρτητοι, δίνουμε μια μεγάλη μάχη τα τελευταία τριάντα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να αφήσουμε τη...
26 Μαΐου, 2020 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 17:51

«Κληθήκατε για την ελευθερία, αλλά να την δουλεύετε μέσω της αγάπης»

Διαδώστε:
«Κληθήκατε για την ελευθερία, αλλά να την δουλεύετε μέσω της αγάπης»

Ο Επίσκοπος Μαργκβέτι και Ουμπίσα, κ. Μελχισεδέκ συνεχάρη σήμερα το λαό της Γεωργίας, που γιορτάζει την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας.

«Μετά το 1921 και τη Ρωσική Κατοχή, μας πήρε 70 χρόνια να επιστρέψουμε στην κατάσταση της ανεξαρτησίας. Και αφού γίναμε ανεξάρτητοι, δίνουμε μια μεγάλη μάχη τα τελευταία τριάντα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να αφήσουμε τη χώρα μας ανεξάρτητη στις επόμενες γενιές. Αφού είμαστε Χριστιανοί, πιστεύουμε πως ο Χριστός θα μας ελευθερώσει. «Υμεῖς γὰρ ἐπ’ ἐλευθερίᾳ ἐκλήθητε, ἀδελφοί· μόνον μὴ τὴν ἐλευθερίαν εἰς ἀφορμὴν τῇ σαρκί, ἀλλὰ διὰ τῆς ἀγάπης δουλεύετε ἀλλήλοις» (Προς Γαλάτας 5:13), δήλωσε μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Επίσκοπος αναφερόμενος στην Προς Γαλάτας επιστολή του Αποστόλου Παύλου και παροτρύνοντας τους συμπατριώτες του ν’ ανοίξουν τις καρδιές, το μυαλό τους και τα μάτια τους, για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνει η Γεωργία παρά τη σημερινή ανεξαρτησία της.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων