21/06/2021 21/06/2021 Τις ευχές του για τη γενέθλιο ημέρα της Εκκλησίας, την εορτή της Πεντηκοστής, έστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας από τον Καθεδρικό Ναό της Τιφλίδας όπου και ιερούργησε χθες, Κυριακή 20 Ιουνίου 2021. “Ο Θεός είναι μαζί μας!”, σημείωσε και πρόσθεσε ότι “ο Θεός τιμωρεί τους υπερόπτες, αλλά δίνει μεγάλη ευλογία στους ταπεινούς. Εύχομαι ο Θεός...
21 Ιουνίου, 2021 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 10:04

Κυριακή της Πεντηκοστής στην Τιφλίδα

Διαδώστε:
Κυριακή της Πεντηκοστής στην Τιφλίδα

Τις ευχές του για τη γενέθλιο ημέρα της Εκκλησίας, την εορτή της Πεντηκοστής, έστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας από τον Καθεδρικό Ναό της Τιφλίδας όπου και ιερούργησε χθες, Κυριακή 20 Ιουνίου 2021.

“Ο Θεός είναι μαζί μας!”, σημείωσε και πρόσθεσε ότι “ο Θεός τιμωρεί τους υπερόπτες, αλλά δίνει μεγάλη ευλογία στους ταπεινούς. Εύχομαι ο Θεός να δώσει άφθονα τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος σε όλους μας”.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός νέων ανθρώπων και μικρών παιδιών, ο Προκαθήμενος της εν Γεωργία Ορθόδοξου Εκκλησίας χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού της Γονυκλησίας όπου και ανέγνωσε τις ευχές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων