21/11/2022 21/11/2022 Έκκληση προς τον Προκαθήμενο της εν Ρωσία Ορθοδόξου Εκκλησίας κ.κ. Κύριλλο όπως ενεργήσει έτσι ώστε να αποκατασταθεί τάχιστα η ειρήνη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας απευθύνει ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας δια ευχετηρίου Γράμματος που απέστειλε με αφορμή τη συμπλήρωση 76 χρόνων ζωής του Μακαριωτάτου. “Με αγάπη εν Χριστώ, σας συγχαίρουμε για τα γενέθλιά σας! Σε...
21 Νοεμβρίου, 2022 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2022 - 11:04

Με αναφορές για ειρήνη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας οι ευχές του Πατριάρχη Γεωργίας σε Μόσχας Κύριλλο

Διαδώστε:
Με αναφορές για ειρήνη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας οι ευχές του Πατριάρχη Γεωργίας σε Μόσχας Κύριλλο

Έκκληση προς τον Προκαθήμενο της εν Ρωσία Ορθοδόξου Εκκλησίας κ.κ. Κύριλλο όπως ενεργήσει έτσι ώστε να αποκατασταθεί τάχιστα η ειρήνη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας απευθύνει ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας δια ευχετηρίου Γράμματος που απέστειλε με αφορμή τη συμπλήρωση 76 χρόνων ζωής του Μακαριωτάτου.

“Με αγάπη εν Χριστώ, σας συγχαίρουμε για τα γενέθλιά σας! Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές σας ευχόμαστε υγεία και όλες τις ευλογίες του Θεού. Ευχόμαστε επίσης η δικαιοσύνη και η ειρήνη μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, μεταξύ των κρατών μας, να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό μέσω των δικών σας και κοινών προσπαθειών. Είθε ο Κύριος να ευλογεί εσάς και το ποίμνιό σας!”, αναφέρει το Γράμμα του Προκαθημένου της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας όπως αυτό δημοσιεύτηκε από το Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος εόρτασε χθες, 20 Νοεμβρίου, τα 76α γενέθλιά του με την τέλεση Θείας Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χρηστού στη ρωσική πρωτεύουσα όπου δέχθηκε και τις ευχές κλήρου και λάου. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων