26/11/2019 26/11/2019 Με 36 διπλωμάτες διαφόρων εθνικοτήτων που υπηρετούν σε Πρεσβείες στη Γεωργία συναντήθηκε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Επίκεντρο της συνάντησης ήταν τα τρέχοντα διπλωματικά θέματα που απασχολούν τη Γεωργία, όπως η απαγωγή γεωργιανών πολιτών σε κατεχόμενες περιοχές, και τη συμβολή των ξένων διπλωματικών ενεργειών για την επίλυση τους. “Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση. Οι διπλωμάτες...
26 Νοεμβρίου, 2019 - 15:51

Με διπλωμάτες συναντήθηκε ο Πατριάρχης Γεωργίας

Διαδώστε:
Με διπλωμάτες συναντήθηκε ο Πατριάρχης Γεωργίας

Με 36 διπλωμάτες διαφόρων εθνικοτήτων που υπηρετούν σε Πρεσβείες στη Γεωργία συναντήθηκε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας.

Επίκεντρο της συνάντησης ήταν τα τρέχοντα διπλωματικά θέματα που απασχολούν τη Γεωργία, όπως η απαγωγή γεωργιανών πολιτών σε κατεχόμενες περιοχές, και τη συμβολή των ξένων διπλωματικών ενεργειών για την επίλυση τους.

“Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση. Οι διπλωμάτες εξήραν τη συμβολή του Πατριαρχείου στη γεωργιανή κοινωνία. Εξέφρασαν τη στήριξη τους σε καίρια ζητήματα όπως τα κατεχόμενα εδάφη που ταλανίζουν τη πατρίδα μας. Ζητήσαμε από τους διπλωμάτες να θέσουν άμεσα στις Βρυξέλλες το αίτημα μας αυτό” τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του Πατριαρχείου π. Ανδρέας Τσακμάτζε.

Από τη πλευρά του ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Πρεσβειών για τη στήριξη τους και τόνισε ότι η Εκκλησία θα είναι πάντα σύμμαχος στην επίλυση των προβλημάτων αυτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων