12/06/2019 12/06/2019 Με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στη Τιφλίδα κ. Τζου Ιενκί συναντήθηκε χθες ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης και ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών υποθέσεων του Πατριαρχείου Σεβ. Μητροπολίτης Ζουγκτίντι και Τσαϊτσι κ. Γεράσιμος. Στην ομιλία του ο Κινέζος διπλωμάτης τόνισε την στήριξη της Κίνας προς την εδαφική ακεραιότητα...
12 Ιουνίου, 2019 - 16:30

Με τον Πρέσβη της Κίνας συναντήθηκε ο Πατρ. Γεωργίας

Διαδώστε:
Με τον Πρέσβη της Κίνας συναντήθηκε ο Πατρ. Γεωργίας

Με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στη Τιφλίδα κ. Τζου Ιενκί συναντήθηκε χθες ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης και ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών υποθέσεων του Πατριαρχείου Σεβ. Μητροπολίτης Ζουγκτίντι και Τσαϊτσι κ. Γεράσιμος.

Στην ομιλία του ο Κινέζος διπλωμάτης τόνισε την στήριξη της Κίνας προς την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας και αναφέρθηκε στους ισχυρούς οικονομικούς δεσμούς που συνδέουν τις δυο χώρες τα τελευταία χρόνια. “Η επίσκεψη μου εδώ στο Πατριαρχείο ήταν η αφορμή να επιβεβαιώσω από κοντά την αγάπη που δείχνει προς το πρόσωπο σας ο λαός της Γεωργίας” τόνισε ο κ. Ιενκί.

“Η Κίνα αποτελεί μια παγκόσμια πολιτιστική δύναμη και η συνεργασία μαζί σας έχει τεράστια οφέλη για τη χώρα μας. Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για την αγάπη που δείχνεται για τη χώρα μας και για την παρουσία σας σήμερα εδώ” ανέφερε ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας.

    

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων