09/06/2019 09/06/2019 Στην Ιερά Μονή του Μπόντνπε βρέθηκε σήμερα ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας προκειμένου να τελέσει τα εγκαίνια του Ναού της Αγίας Νίνας, η οποία είναι η προστάτιδα της Εκκλησίας της Γεωργίας. Στη σημασία του ναού αυτού αναφέρθηκε στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Η Γεωργία περίμενε αυτόν τον καθεδρικό ναό πάνω...
09 Ιουνίου, 2019 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2019 - 19:41

“Μετά από 1700 χρόνια η Αγ. Νίνα απέκτησε τον Ναό της”

Διαδώστε:
“Μετά από 1700 χρόνια η Αγ. Νίνα απέκτησε τον Ναό της”

Στην Ιερά Μονή του Μπόντνπε βρέθηκε σήμερα ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας προκειμένου να τελέσει τα εγκαίνια του Ναού της Αγίας Νίνας, η οποία είναι η προστάτιδα της Εκκλησίας της Γεωργίας.

Στη σημασία του ναού αυτού αναφέρθηκε στο κήρυγμά του ο Πατριάρχης κ.κ. Ηλίας τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Η Γεωργία περίμενε αυτόν τον καθεδρικό ναό πάνω από 1.700 χρόνια. Όταν η Αγία Νίνα έφτασε σε αυτή εδώ τη περιοχή έχτισε ένα ναό αφιερωμένο στον Άγιο Γεώργιο. Εμείς όμως είχαμε χρέος απέναντι στην Αγία να ανοικοδομήσουμε και το δικό της σπίτι. Τα καταφέραμε έστω και αργά και γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μαζί να δοξολογήσουμε τον Θεό που μας αξίωσε σήμερα να ζήσουμε αυτή τη μοναδική στιγμή”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων