18/05/2019 18/05/2019 Στο θεσμό της οικογένειας αναφέρθηκε από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας με αφορμή την Ημέρα της Οικογένειας. Ο προκαθήμενος της γεωργιανής εκκλησίας δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται επί ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την παράδοση και την διατήρηση του ορθοδόξου ήθους μέσα σε μια...
18 Μαΐου, 2019 - 8:17
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2019 - 7:54

“Μια οικογένεια είναι ευτυχισμένη όταν είναι νόμιμη”

Διαδώστε:
“Μια οικογένεια είναι ευτυχισμένη όταν είναι νόμιμη”

Στο θεσμό της οικογένειας αναφέρθηκε από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην Τιφλίδα ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας με αφορμή την Ημέρα της Οικογένειας. Ο προκαθήμενος της γεωργιανής εκκλησίας δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται επί ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την παράδοση και την διατήρηση του ορθοδόξου ήθους μέσα σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται. “Θυμηθείτε ότι μια οικογένεια είναι ευτυχισμένη όταν είναι νόμιμη και η νόμιμη οικογένεια αποτελείται από έναν άνδρα και μια γυναίκα” ανέφερε μεταξύ άλλων. Επίσης τόνισε την αξία και την τιμή που πρέπει να λαμβάνουν οι γονείς από τα παιδιά και χαρακτήρισε ως ύψιστη ευλογία την ευχή του πατέρα και της μητέρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων