12/03/2019 12/03/2019 Με αφορμή το μεγάλο μήνυμα των ημερών, αυτό της συγχώρεσης και της μετανοίας, ο Πατριάρχης Γεωργίας, κ. Ηλίας, είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί προς το ποίμνιό του και κυρίως προς τους νέους  και τους Φοιτητές που ήταν παρόντες: “Προτρέπω ιδιαίτερα τους νέους: μην αφήνετε τους φίλους σας να μην προσβάλλουν τους συντρόφους σας. Συγχωρήστε τους” τόνισε...
12 Μαρτίου, 2019 - 8:35

“Μην αφήνετε να προσβάλλουν τους συντρόφους σας”

Διαδώστε:
“Μην αφήνετε να προσβάλλουν τους συντρόφους σας”

Με αφορμή το μεγάλο μήνυμα των ημερών, αυτό της συγχώρεσης και της μετανοίας, ο Πατριάρχης Γεωργίας, κ. Ηλίας, είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί προς το ποίμνιό του και κυρίως προς τους νέους  και τους Φοιτητές που ήταν παρόντες:

“Προτρέπω ιδιαίτερα τους νέους: μην αφήνετε τους φίλους σας να μην προσβάλλουν τους συντρόφους σας. Συγχωρήστε τους” τόνισε ο Πατριάρχης, προσθέτοντας ότι προσεύχεται στο Θεό να κάνει ευτυχισμένους τους νέους.

“Σήμερα στεκόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο με τις αμαρτίες μας και ζητάμε από τον Κύριο να μας συγχωρήσει. Σήμερα πρέπει να κοιτάξουμε βαθιά στην καρδιά μας, στο μυαλό μας, στις ψυχές μας και να δούμε ποιοι είμαστε. Ο άνθρωπος πρέπει να δει την αμαρτία του” ανέφερε. 

“Είμαι πνευματικός ποιμένας του γεωργιανού έθνους για σαράντα χρόνια. Έχω πολλά πράγματα να κάνω ακόμα και έχω πολύ αμαρτία μέσα. Αυτή την Ιερή ημέρα, την ημέρα της συγχώρεσης, ζητώ το έθνος μας να συγχωρήσει τις αμαρτίες μου. Απευθύνομαι σε όλους σας, για να δείτε τις αμαρτίες σας, και να ζητήσετε από τον Κύριο συγχώρεση. Ο Κύριος δίνει συγχώρεση μόνο σε εκείνον που υποφέρει από την αμαρτία του”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων