04/11/2022 05/11/2022 Ευχετήρια επιστολή προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, ο οποίος σήμερα συμπληρώνει 93 χρόνια ζωής, απέστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β΄. «Εκ μέρους της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας και εμένα προσωπικά, εύχομαι θερμά για τα γενέθλιά σας. Είστε ένας από τους παλαιότερους Προκαθημένους Αυτοκέφαλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, ο οποίος έχει...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 1:37

Μήνυμα Πατριάρχη Γεωργίας για τα γενέθλια του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Διαδώστε:
Μήνυμα Πατριάρχη Γεωργίας για τα γενέθλια του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Ευχετήρια επιστολή προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, ο οποίος σήμερα συμπληρώνει 93 χρόνια ζωής, απέστειλε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β΄.

«Εκ μέρους της εν Γεωργία Ορθοδόξου Εκκλησίας και εμένα προσωπικά, εύχομαι θερμά για τα γενέθλιά σας. Είστε ένας από τους παλαιότερους Προκαθημένους Αυτοκέφαλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, ο οποίος έχει διανύσει μια μακρά και γόνιμη διαδρομή στην υπηρεσία του Κυρίου και έχετε συνεισφέρει στην ιστορία της Εκκλησίας της Αλβανίας.

Παρακαλούμε τον Θεό να σας χαρίζει πολλά έτη ποιμαντορίας προς όφελος της παγκόσμιας Ορθοδοξίας», αναφέρει στην επίστολή του ο Μακαριώτατος κ.κ. Ηλίας Β’.

 

Διαβάστε ακόμη: Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: 93 χρόνια ζωής και προσφοράς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων