15/03/2024 15/03/2024 Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Πατριαρχείου Γεωργίας και του Υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος και Γεωργίας, με στόχο την εμβάθυνση των σχέσεων και την προστασία του περιβάλλοντος. Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Μητροπολίτης Σενάκι και Τσχορότσκου κ Σιό (Μουτζίρι) και ο Υπουργός Προστασίας Περιβάλλοντος και Γεωργίας κ. Otar Shamugia, παρουσία της συνοδείας του Υπουργού και ιερέων...
15 Μαρτίου, 2024 - 16:42
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2024 - 16:50

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πατριαρχείου Γεωργίας και του Υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος και Γεωργίας

Διαδώστε:
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πατριαρχείου Γεωργίας και του Υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος και Γεωργίας

Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Πατριαρχείου Γεωργίας και του Υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος και Γεωργίας, με στόχο την εμβάθυνση των σχέσεων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Μητροπολίτης Σενάκι και Τσχορότσκου κ Σιό (Μουτζίρι) και ο Υπουργός Προστασίας Περιβάλλοντος και Γεωργίας κ. Otar Shamugia, παρουσία της συνοδείας του Υπουργού και ιερέων και κληρικών, στην έδρα του Πατριαρχείου Γεωργίας.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε αναδείχθηκε η σημασία λήψης μέτρων προστασίας του περιβάλλοντος και διατήρησης των δασών.

 

Πηγή: patriarchate.ge

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων