07/01/2020 07/01/2020 «Εγεννήθη σήμερα Εκείνος, από τον Οποίον γεννήθηκαν όλα τα πράγματα» αναφέρει ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας στο μήνυμά του για την εορτή των Χριστουγέννων, που τιμάται σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σπεύδουμε σήμερα νοητά στην Βηθλεέμ  ώστε να βιώσουμε το θαυμαστό γεγονός πριν από 2000 χρόνια, όταν σε...
07 Ιανουαρίου, 2020 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2020 - 8:12

«Να μοιραζόμαστε  την αφθονία της χάριτος του Θεού»

Διαδώστε:
«Να μοιραζόμαστε  την αφθονία της χάριτος του Θεού»

«Εγεννήθη σήμερα Εκείνος, από τον Οποίον γεννήθηκαν όλα τα πράγματα» αναφέρει ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας στο μήνυμά του για την εορτή των Χριστουγέννων, που τιμάται σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σπεύδουμε σήμερα νοητά στην Βηθλεέμ  ώστε να βιώσουμε το θαυμαστό γεγονός πριν από 2000 χρόνια, όταν σε μια κρύα και σκοτεινή σπηλιά της κοσμικής καταστροφής εκπληρώθηκε η θαυμαστή διαθήκη».

«Είμαστε όλοι ευαγγελιστές της Χριστιανοσύνης σήμερα. Από εδώ και πέρα να αναζητούμε και να μοιραζόμαστε την αφθονία της χάριτος Του Θεού».

Ο Προκαθήμενος της Γεωργιανής Εκκλησίας αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζει η  χώρα του και κάλεσε τους πιστούς να ενισχύσουν την αγάπη τους για τον Κύριο, την πίστη προς την Εκκλησία και την Πατρίδα και τη βοήθεια προς τον  γείτονα.

Αναφέρθηκε επίσης στο σημαντικό δημογραφικό πρόβλημα που μαστίζει τη Γεωργία: «να ενισχύσετε τις οικογένειές σας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων