30/07/2022 30/07/2022 Εκοιμήθη εν Κυρίω σε τροχαίο δυστύχημα το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 ο Επίσκοπος Σαμτάβι και Κάσπι κυρός Διαμανός σε ηλικία 62 ετών. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου Γεωργίας και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Επίσκοπος ήταν υπό τον έλεγχο του οδηγού, ενώ...
30 Ιουλίου, 2022 - 22:21
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2022 - 23:45

Εκοιμήθη ο Επίσκοπος Σαμτάβι και Κάσπι Δαμιανός σε τροχαίο δυστύχημα

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Επίσκοπος Σαμτάβι και Κάσπι Δαμιανός σε τροχαίο δυστύχημα

Εκοιμήθη εν Κυρίω σε τροχαίο δυστύχημα το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 ο Επίσκοπος Σαμτάβι και Κάσπι κυρός Διαμανός σε ηλικία 62 ετών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου Γεωργίας και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Επίσκοπος ήταν υπό τον έλεγχο του οδηγού, ενώ επίσης υπάρχουν τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την εκδημία του Επισκόπου κυρού Δαμιανού, καθώς και τα συλλυπητήρια μας στην Ιερά Επισκοπή Σαμτάβι και Κάσπι, στο ποίμνιο, στην οικογένεια και στους συγγενείς του εκλιπόντος», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Υπηρεσία Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου Γεωργίας, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή ο Κύριος να ευλογήσει τη ψυχή του και να τον κατατάξει στο χορό των Δικαίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων