12/09/2019 12/09/2019 “Εκ μέρους της Γεωργιανής Ορθόδοξης Εκκλησίας, σας συγχαίρω θερμά για το διορισμό σας ως Πρωθυπουργός. Πρόκειται για μια τιμητική και ταυτόχρονα πολύ υπεύθυνη θέση” ανέφερε με έμφαση αρχικά ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας απευθυνόμενος (με συγχαρητήρια επιστολή του) στο νέο Πρωθυπουργό της Γεωργίας Γκεόργκι Γκαχαρία ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν και Υπουργός Εσωτερικών. Στη συνέχεια...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:41
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2019 - 17:43

“Ο Κύριος να σας βοηθήσει στο έργο σας”

Διαδώστε:
“Ο Κύριος να σας βοηθήσει στο έργο σας”

“Εκ μέρους της Γεωργιανής Ορθόδοξης Εκκλησίας, σας συγχαίρω θερμά για το διορισμό σας ως Πρωθυπουργός. Πρόκειται για μια τιμητική και ταυτόχρονα πολύ υπεύθυνη θέση” ανέφερε με έμφαση αρχικά ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας απευθυνόμενος (με συγχαρητήρια επιστολή του) στο νέο Πρωθυπουργό της Γεωργίας Γκεόργκι Γκαχαρία ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν και Υπουργός Εσωτερικών.

Στη συνέχεια ο Πατριάρχης Γεωργίας σημειώνει, “Μετά την ανεξαρτησία, οι τεταμένες πολιτικές διαδικασίες στη χώρα μας δεν έχουν εξαλειφθεί. Αυτό είναι επίσης κατανοητό, καθώς διαφορετικές δυνάμεις επιδιώκουν να επηρεάσουν και “περάσουν” την ιδεολογία τους. Οι άνθρωποι περιμένουν θετικές αλλαγές, όμως δυστυχώς, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα καθημερινά προβλήματα του πληθυσμού, η βελτίωση της κοινωνικής κατάστασης, η προώθηση των εθνικών αξιών, η ενοποίηση του έθνους και η αποκατάσταση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας απέτυχαν”. Ελπίζουμε ότι στις πιο δύσκολες στιγμές μας, οι προσπάθειες σας και της κυβέρνησης της Γεωργίας θα κατευθυνθούν προς την υπέρβαση αυτών των σημαντικών ζητημάτων. Ο Κύριος να σας βοηθήσει στο έργο σας».
 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων