08/12/2019 08/12/2019 Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Tον νέο Πρέσβη της Ινδίας στην Γεωργία κ. Κισάν Νταν Ντεβάλ υποδέχτηκε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις των δύο χωρών και ιδιαίτερα την προστασία της κοινής πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς που συνδέει τους δυο...
08 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2019 - 11:48

Ο νέος Πρέσβης της Ινδίας στον Πατριάρχη Γεωργίας

Διαδώστε:
Ο νέος Πρέσβης της Ινδίας στον Πατριάρχη Γεωργίας

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Tον νέο Πρέσβη της Ινδίας στην Γεωργία κ. Κισάν Νταν Ντεβάλ υποδέχτηκε ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β’ την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις των δύο χωρών και ιδιαίτερα την προστασία της κοινής πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς που συνδέει τους δυο λαούς.

Επίσης, ο Πατριάρχης μίλησε για την εμπειρία της επίσκεψης του στην Ινδία πίσω στο μακρινό παρελθόν καθώς και για τις εντυπώσεις του από την γνωριμία του με την αείμνηστη πολιτικό Ίντιρα Γκάντι.

Από την πλευρά του, ο κ. Ντεβάλ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την υποδοχή και τόνισε την μακρά αδελφική σχέση που έχουν οι δύο χώρες απευθύνοντας παράλληλα πρόσκληση στον Πατριάρχη να επισκεφτεί ξανά την Ινδία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ευλογία του Μακαριωτάτου ο οποίος και ευχήθηκε στον ανώτερο Ινδό διπλωμάτη να εκπληρώσει με επιτυχία την αποστολή του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων