12/06/2019 12/06/2019 Ξεκινά η διαδικασία για την 59η ομαδική βάπτιση που διοργανώνει το Πατριαρχείο της Γεωργίας, σε μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια με στόχο την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Πατριαρχείου οι γονείς των “υποψηφίων βαφτιστηριών” θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά από τις 17 Ιουνίου έως...
12 Ιουνίου, 2019 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2019 - 12:14

Ο Πατρ. Γεωργίας ετοιμάζεται για την 59η ομαδική βάπτιση

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Γεωργίας ετοιμάζεται για την 59η ομαδική βάπτιση

Ξεκινά η διαδικασία για την 59η ομαδική βάπτιση που διοργανώνει το Πατριαρχείο της Γεωργίας, σε μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια με στόχο την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Πατριαρχείου οι γονείς των “υποψηφίων βαφτιστηριών” θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά από τις 17 Ιουνίου έως τις 21 Ιουνίου

Η πρώτη μαζική βάπτιση έγινε στις 19 Ιανουαρίου 2008. Σε μια προσπάθεια να τονώσει τις γεννήσεις στην χώρα, η οποία μαστίζεται από υπογεννητικότητα, ο Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας έδωσε κίνητρο στα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν, δίνοντας την υπόσχεση ότι το τρίτο στη σειρά παιδί τους θα το βαπτίζει ο ίδιος.

Μέχρι στιγμής  έχει 38.500 βαφτιστήρια

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων