11/03/2019 11/03/2019 Με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Γεωργία συναντήθηκε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας. Ο Πατριάρχης  επαίνεσε τις προσπάθειες που κάνουν τα ΗΑΕ να προσφέρουν στους κατοίκους αξιοπρεπή ζωή αλλά και την ανοχή του καθεστώτος. Αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της ηγεσίας των ΗΑΕ να αναπτύξει τους δεσμούς της με τη Γεωργία και την πρωτοβουλία της...
11 Μαρτίου, 2019 - 8:35

Ο Πατρ. Γεωργίας και το “άνοιγμα” προς τα ΗΑΕ

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Γεωργίας και το “άνοιγμα” προς τα ΗΑΕ

Με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Γεωργία συναντήθηκε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας.

Ο Πατριάρχης  επαίνεσε τις προσπάθειες που κάνουν τα ΗΑΕ να προσφέρουν στους κατοίκους αξιοπρεπή ζωή αλλά και την ανοχή του καθεστώτος. Αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της ηγεσίας των ΗΑΕ να αναπτύξει τους δεσμούς της με τη Γεωργία και την πρωτοβουλία της να ανοίξει πρεσβεία στη χώρα, και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επίσκεψή του στα ΗΑΕ πριν από αρκετά χρόνια.

Από την πλευρά του ο Πρέσβης  τις προσπάθειες ενίσχυσης των διμερών δεσμών μεταξύ των ΗΑΕ και της Γεωργίας μέσω της υπογραφής σχετικών συμφωνιών και Μνημονίων Συνεργασίας και διενέργειας αμοιβαίων επισκέψεων καθώς και των κοινών συμφερόντων τους και των επενδύσεων των Εμιράτων στη Γεωργία αξίας περίπου 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων