25/08/2019 25/08/2019 Στο σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει για την Ορθόδοξη Εκκλησίας της Γεωργίας, ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, αναφέρθηκε στο κήρυγμά του ο “τοποτηρητής” “σύνθρονος” του Πατριάρχη, Μητροπολίτης Σενάκι και Τσχορόσκου και Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, κ. Σιό (Μουτζίρι). Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και τα συγχαρητήριά του για τον Πατριάρχη τονίζοντας ότι “με...
25 Αυγούστου, 2019 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2019 - 14:51

“Ο Πατρ. Ηλίας αναβίωσε την Εκκλησία της Γεωργίας”

Διαδώστε:
“Ο Πατρ. Ηλίας αναβίωσε την Εκκλησία της Γεωργίας”

Στο σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει για την Ορθόδοξη Εκκλησίας της Γεωργίας, ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, αναφέρθηκε στο κήρυγμά του ο “τοποτηρητής” “σύνθρονος” του Πατριάρχη, Μητροπολίτης Σενάκι και Τσχορόσκου και Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, κ. Σιό (Μουτζίρι).

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και τα συγχαρητήριά του για τον Πατριάρχη τονίζοντας ότι “με την ευλογία του άρχισε η μεγάλη αναβίωση της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Γεωργία”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων