21/10/2019 24/10/2019 Μήνυμα προς όλους του Γεωργιανούς που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες απέστειλε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, με αφορμή την συμπλήρωση  των 10 ετών από την ίδρυση της Γεωργιανής Επισκοπής Βορείου Αμερικής και Καναδά. «Την ημερομηνία αυτή, συγχαίρω τον Μητροπολίτη Σάββα, ο οποίος σήμερα είναι ο επικεφαλής της Αμερικανικής Εκκλησίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του και ...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019 - 18:58

Ο Πατρ. Ηλίας για τους Γεωργιανούς που ζουν στις ΗΠΑ

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Ηλίας για τους Γεωργιανούς που ζουν στις ΗΠΑ

Μήνυμα προς όλους του Γεωργιανούς που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες απέστειλε ο Καθολικός Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας, με αφορμή την συμπλήρωση  των 10 ετών από την ίδρυση της Γεωργιανής Επισκοπής Βορείου Αμερικής και Καναδά.

«Την ημερομηνία αυτή, συγχαίρω τον Μητροπολίτη Σάββα, ο οποίος σήμερα είναι ο επικεφαλής της Αμερικανικής Εκκλησίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του και  υπογραμμίζει ότι μεγάλη αντιπροσωπεία από το Πατριαρχείο μετέβη στις ΗΠΑ προκειμένου να μετάσχει στον εορτασμό. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τους συμπατριώτες του  που κρατούν ζωντανές τις γεωργιανές και χριστιανικές ηθικές αξίες στο εξωτερικό.

Ο Πατριάρχης Ηλίας ευχαριστεί επίσης τις αμερικανικές αρχές για τη στήριξή τους στους Γεωργιανούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων